Armbandjes: mix & match je er op los

Ik heb altijd een zwakke plek gehad voor armbanden. Niet alleen kunnen ze een outfit compleet maken, ze hebben ook de kracht om voor een lange tijd een emotie aan vast te knopen. Persoonlijk voorbeeld: Toen ik naar mijn eerste concert ging, waren we veel te vroeg op de plek waar het gehouden zou worden, dus besloten mijn beste vriendin en ik om te gaan shoppen. We kwamen een leuk winkeltje tegen vol met accessoires en mijn hoofd begon al te duizelen van al de gave dingen die ik zag. Ik besloot om een armband te kopen met een grijze steen in het midden. Dat was 8 jaar geleden, en ik heb de armband nog steeds. Elke keer als ik ernaar kijk, doet het me denken aan die leuke dag en avond met mijn beste vrienden.

Okay, dan nu: De armband trends voor 2019!

Iets wat veel naar voren komt als we zoeken naar armband trends 2019, is dat kralen weer helemaal terug zijn. En niet alleen zijn de kralen weer terug, maar je kunt nu ook allerlei verschillende soorten armbanden tegelijkertijd dragen. Als je niet kunt kiezen, is dit een erg fijne tijd om te leven. Je kunt al je armbanden gewoon mixen & matchen en niemand zal ook maar raar opkijken van wat voor combinatie dan ook!

Als je een horloge persoon bent, kun je hieraan ook gewoon armbanden toevoegen. Je kunt natuurlijk gaan voor de look die zegt ‘ik ben georganiseerd en ik hou niet van toeters en bellen’, maar dat hoeft je nog niet te weerhouden van het dragen van meerdere armbanden. Er zijn armbanden verkrijgbaar zoals deze die andere misschien wat minimalistisch vinden, maar ik vind ze juist elegant en ze stralen rust en kalmte uit.

Als je meer van de chaos bent, (zoals ik), kun je alle kleuren, materialen en patronen met elkaar combineren.

Leef je uit! Ga op zoek naar die armbanden waar jij je outfit compleet mee kan maken en waar je je vrienden mee kunt verrassen.

En denk eraan: niets is te gek!