Geef jezelf of een ander een sieraad cadeau

De keuze in stijl en het design van gouden armbanden is voor iedereen verschillend. Ben je benieuwd waar je uit kunt kiezen? Wat dacht je van een slavenarmband die een eigentijdse look heeft? Ook kan het leuk zijn om naamplaatarmband aan te schaffen en deze gegraveerd cadeau te doen. Kies bijvoorbeeld voor blokletters of schrijfletters en laat de naam of een speciale datum vereeuwigen. Een bedelarmband is ook weer helemaal in omdat je er een herinnering in de vorm van een bedeltje aan kunt toevoegen.

Van goud heb je tijdenlang plezier

Met de juiste gouden armband kun je jezelf of een ander blij maken. Denk bijvoorbeeld aan je moeder, vriendin, partner of een ander persoon die je in het zonnetje wilt zetten. Door de bewerking die er aan vooraf gaat is goud een materiaal wat lang meegaat en waar de gelukkige dus ook lang plezier van kan hebben. Het is soms mogelijk om een armband te voorzien van een vingerafdruk of foto met betekenis, dan wordt je cadeau nog persoonlijker.

Waar kies jij voor?

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een sieraad uitkiest, of het nou voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid is, het juiste sieraad doet het altijd goed. Hier onder geven we je een overzicht ter inspiratie:

Gourmette armband: Een armband met ronde of ovale schakels wordt ook wel een Gourmette genoemd, de schakels lopen mooi in elkaar over door de manier van slijpen. 

Koningsarmband: Het ingewikkelde design met schakels die zowel verticaal als horizontaal aan elkaar zijn vastgemaakt heeft een chique uitstraling.

Omega-armband: De prachtige glans van dit brede sieraad komt door de vele ronde plaatjes die naast elkaar zijn gelegd.

Mixen en matchen

Ben je van plan om meer variatie aan te brengen in je eigen sieraden? Dan kan het helpen om te variëren met verschillende groottes. Zo zorg je voor meer dynamiek. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een schakelarmband te combineren met een kralen armband. Een initial armband is ook een leuk idee. Denk ook zeker na over de rest van je sieraden, als je kettingen, ringen of oorbellen matchen dan creëer je de perfecte look!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *