Trendy Harris schoenen collectie bij Ten Eekelder Schoenen

Als je op zoek bent naar een prachtig nieuw paar heren schoenen, ben je bij Ten Eekelder aan het juiste adres. Bij Ten Eekelder vind je namelijk de enorm prachtige Harris schoenen. Deze schoenen zijn niet enkel uniek qua stijl, maar ze zitten ook enorm comfortabel aan de voet!

Origine

De Harris schoenen zijn geproduceerd in Florence in Italië, waar ze helemaal met de hand gemaakt zijn door professionele schoenmakers. Deze zien erop toe dat ze met de uiterste zorg en passie gemaakt worden, en ze stellen de Harris schoenen samen met opvallende materialen en kleuren. Je kan de laatste nieuwe collectie zelf bekijken en je lievelings paar heren schoenen of sneakers bestellen via de website!

Veterschoenen

Je vindt op de website van Ten Eekelder zowel hoge en lage veterschoenen als sneakers. Zo zijn er bijvoorbeeld de prachtige Trionfo lage veterschoenen, met een mooie groene kleur. Ook zijn er de Canazei hoge veterschoenen, met ongeveer dezelfde kleur. Ook de Picasso lage veterschoenen kan je kopen, met een combinatie van bruin, blauw en een oranje binnenkant. Als je niet van opvallende kleuren houdt, vind je er ook bruine veterschoenen, bijvoorbeeld.

Sneakers

Als je meer het sneaker dragende type bent, vind je zeker wat wils bij Ten Eekelder! Zo zijn er de Tributo sneakers, die in zowel blauw en geel met motief beschikbaar zijn, als in het oranje met blauw en een motiefje. Daarnaast zijn er ook sneakers in minder opvallende kleuren, zoals bijvoorbeeld in het bruin, net zoals de veterschoenen.

De materialen

De sneakers zijn gemaakt van leer of kalfsleer, dus niet uit kunststof. Door de allermooiste materialen te gebruiken, krijgt de schoen een luxueuze en rijke uitstraling. Ook de veterschoenen zijn door de schoenmakers gemaakt uit leer en dus uiterst luxueus.