Waarom merkkleding?

In mijn ‘jongere’ jaren was ik een grootverbruiker qua kleding. De bekende kledingmerken deden goed zaken als ik de winkel in liep. Tegenwoordig koop ik een stuk minder maar, de kledingstukken die ik koop zijn vaak wat duurder. Een bewuste keuze.

Vroeger was ik het type van veel dingen tegelijk kopen voor een tientje of iets meer. Mijn kledingkast telde enorm veel items waarvan ook echte trendstukken, die niet altijd even lang meegingen. Ik kocht zo nu en dan bij grote ketens en dan met name basis items zoals shirts of een trui. Tegenwoordig investeer ik liever in kledingstukken voor langere tijd, al zijn die vaak wat duurder. Mijn favoriete merk is State of art, moderne overhemden die lekker zitten en ook lang meegaan!

De reden dat merkkleding duurder is

Het mag bekend zijn dat duurdere kleding toch langer meegaat. Je krijgt een jeans of overhemd van State of art met echt kwaliteit en design. Immers het ontwerp telt ook mee dit geeft jou een bepaalde uitstraling. Daarnaast is het ontwerp ook het handelsmerk , een eigen uniek ontwerp voor elke serie kledingstukken. Ook is het materiaal van goede kwaliteit waardoor het langer meegaat. We hebben het niet alleen over de gebruikte stoffen en overige materialen wat van goede kwaliteit is, ook de kleuren en stiksels blijven vaak langer mooi omdat ze met extra zorg worden aangebracht. Elk merk heeft zijn eigen unieke uitstraling, passend bij de sferen die het merk wilt uitdragen en uitstralen.

Naast de al eerder genoemde voordelen is het kopen van merkkleding ook ontzettend duurzaam. Je koopt immers minder omdat het langer meegaat, zo bespaar je toch door minder vaak kleding te hoeven kopen.

Last but nog least; de extra service die je krijgt bij de duurdere merkkleding zoals State of art uit zich ook in de service. Het merk heeft zijn naam hoog te houden en hecht dus ontzettend veel waarde aan service en dit geldt ook voor online aankopen! Past het niet goed of is er iets mis mee? Je kan simpel je klacht of opmerking delen en uiten. Vraag simpel een retour aan en dit wordt netjes binnen de afgesproken termijnen verwerkt met geld retour of indien gewenst omgeruild. Top service! Hier kunnen vele andere kledingwinkels van leren die het denken af te doen met een tegoedkaart zonder de klacht daadwerkelijk te horen.

Merkkleding zoals State of art is echt dubbel en dwars zijn geld waard. Je krijgt voor de hogere prijs kwaliteit, uitstraling en goede service zowel in de winkel als online. Reden tot nadenken over je volgende aankoop en bij welke kledingwinkel.